Societatea Civilă de Avocaţi Oana Lucuţar şi Asociaţii

în faţa instanţelor de judecată.

Contacteaza-ne

(+4021) 311-1435

avocat-oana-lucutar-01

Este extrem de important să poți vorbi oamenilor pe înțelesul lor, să îi apreciezi și înțelegi.

Oana Lucuţar este, pe lângă un bun profesionist, o persoană cu o voinţă de fier, de o naturaleţe vădită, obiectivă, dar sensibilă, cu un stil aparte, care o încadrează în tiparul avocaţilor de success. Prin siguranţa şi încrederea de sine dobândite în timp, si, mai ales, datorate experienţei de peste 18 ani în avocatură, căt şi a personalităţii sale puternic axate pe partea pozitivă a lucrurilor şi în continuă ascensiune şi perfecţionare, Oana Lucuţar a dovedit că este o învingatoare, iar fiecare provocare reprezintă pentru ea o nouă oportunitate de a-şi dovedi abilităţile de aparator al drepturilor clientului.

Ce înseamnă succesul pentru Oana Lucuţar? Înseamnă eforturi constante de a găsi noi soluţii, cât şi dorinţa de cunoaştere, dar o cunoaştere multi-structurală: în primul rând de sine, prin şlefuirea calităţilor şi unicităţii personale, alături de cunoaşterea şi înţelegerea naturii umane – sensibilitatea şi implicarea optimă pentru fiecare caz, văzând în fiecare dintre acestea o provocare. O altă faţetă a dorinţei sale de cunoaştere este reprezentată de modul în care percepe procesul complex din spatele fiecărei etape din scara succesului, pentru că fiecare treaptă trebuie urcată cu grijă, înţelepciune şi în mod conştient faţă de încărcătura de experienţe şi cunoştinţe aferente.

Avocatul Oana Lucuţar se implică în cazuri de litigii variate, de la proceduri de insolvenţă şi recuperare a datoriilor, până la contencios administrativ, sau probleme privind dreptul muncii.

În calitate de avocat coordinator, Oana Lucuţar reprezintă personal interesele autorităţilor locale şi, de asemenea, coordonează echipa de avocaţi de litigii, instrumentând litigii în variate domenii, respectiv drept civil, drept societar, dreptul muncii, contencios administrativ.

Tot în calitate de avocat coordinator, Oana Lucuţar a reprezentat interesele unuia dintre liderii din Europa Centrală şi de Est în domeniul imobiliar, precum şi ale unui important fond israelian de investiţii, sau clienţi de top în domeniul hotelier şi rezidenţial.

Experienţa sa ca avocat în domeniul litigiilor cuprinde o gamă variată de cazuri de recuperare a datoriilor, proceduri de insolvenţă, litigii comerciale şi consultanţă  pe drept societar, contencios administrativ, dar şi cazuri în aria dreptului muncii, exproprieri, revendicări.

Avocat de peste 18 ani, Oana Lucuţar are o viziune clară asupra ascensiunii în această meserie, viziune bazată pe fapte şi experienţă:

„E adevărat că formarea unui avocat începe din școală. Fără anii petrecuți pe băncile facultății, fără cărțile citite și fără cursurile învățate, nu poți profesa. Facultatea te învață ce să cauți și unde, însă continua schimbare a sistemului legislativ, precum și unicitatea fiecărui caz în parte face din drept o provocare. (…) Prin însăși natura sa, profesia de avocat este una extrem de dificilă, care necesită atenție maximă, răbdare, independență, încredere în sine și în sistem, dorință de cunoaștere și, nu în ultimul rând, multă flexibilitate. Este extrem de important să poți vorbi oamenilor pe înțelesul lor, să îi apreciezi și înțelegi, indiferent că persoana care se află în fața ta este un client, un coleg, sau un judecător”.